NL - FR
Nouveauté
Nieuws
Promotions
Promoties
la société
Het bedrijf
Catalogue
Catalogus
Fournisseurs
Leveranciers
Commande
Bestellingen
contact
Contact
Plan
Plan
 

Apex - presentatie

batimentspacer Dents

Opgericht in 2005 door zijn twee bestuurders Patrick Mertens en Mathieu de Ribaucourt, profileert Apex zich als een jong bedrijf, gespecialiseerd in de distributie van verbruiksproducten en uitrusting voor dentaal bedrijven. Sinds zijn introductie op de belgische markt kent Apex een gestadige groei. Het bedrijf onderscheidt zich dan ook door zijn toegevoegde waarde zoals professioneel advies en de kwaliteit aan aanbod.

Apex koos voor de distributie van gekende merken zoals, Zirkonzahn, Ruthinium, Zubler, Merz, Bego, Dreve, Creation Willi Geller...

Het beheer van diverse tanden voorraden in functie van DAY to DAY leveringen en de infrastructuur voor een thuisbezorging binnen de 12 uur garandeert een doelmatige service.

Vandaag is APEX een essentiële partner geworden voor tandheelkundige laboratoria die CAD-CAM-technologie en 3D-printtechnologie wensen aan te schaffen.

Apex heeft als opdracht tandtechnische laboratoria zo grondig mogelijk in te lichten en raad te geven inzake mogelijkheden van keuze aangaande verbruiksproducten en labo uitrusting.

Produits

spacer spacer  

Apex bvba - Avenue du Commerce 38 - 1420 Eigenbrakel
info: apex@apexdental.be - Tel: +32 (0)2 376 71 26 - Fax: +32 (0)2 376 71 62